Венета Райкова спешно търси начини да реанимира страхотния рейтинг на предаването си

Венета Райкова посегна към знаковите мутри, за да спаси предаването си от провал!

В събота вечерта зрителят пред екраните ще видят с очите си невъобразимото! Ветеранката Венета Райкова тръгна да повтаря темите на конкурентката си Николета Лозанова, видя kliuki.bg!

Макар по страничен път да я съсипваше от подигравки, да пискаше по интервюта „Абе, момичета, стига сте ме копирали!”, блондинката се принуди спешно да търси начин да съживи интереса към любимото си „Горещо”.

Въпреки неопитността си, Лозанова изби рибата с помощта на продуцентите и ударния екип, който й помага. Най-жестокият удар върху егото и рейтинга на Венета Райкова обаче се оказа видеозаписа от сватбата на Георги Илиев.

Кой ли не се е опитвал да се докопа до подробности?! Кой ли не е чувал митовете за това фамозно светско събитие?! Уви, само зрителите на Николета успяха да го видят и така ще е още поне месец!

За да избяга от позора, Венета Райкова действа по старото правило: най-добрата защита е атаката! Вярно, тя няма как да намери друга толкова легендарна мафиотска сватба. Нито пък продуцентите й ще прахосат толкова пари за изключителните права. Водещата обаче не е вчерашна и намери решение!

След два дена в ефира на Нова ще проследим разкритията на Надя Чолакова. Журналистката, която написа куп книги за големите български босове, ще разкаже уж интересни неща за зрителите на Венета Райкова.

Бестселърите на Чолакова се познават от всички любители на гангстерски истории и легенди. Най-добре приети, разбира се, бяха книгите й за Васил и Георги Илиеви. Тя се срещна с много техни познати, близки, партньори и благодарение на нея жадните за сензации хора научиха куп тайни от подземния свят.

Сега Венета Райкова е обявила предаването си като „най-интересното, посветено на мутрите”, но дали ще успее да бие Николета по рейтинг?!