Ужасяващият потоп във Варна събуди детското в рапъра, но вече е готов да спасява хора в Аспарухово

Потоп във Варна отне живота на невинни хора, но Мишо Шамара не се стресна и извади децата си, за да играят навън.

Устатият рапър е много отдаден на децата си баща и нищо не може да го спре, когато иска да се забавлява с тях, убедиха се от kliuki.bg. Броени часове преди да гръмне новината за трагедията в квартал „Аспарухово”, Мишо Шамара се развихри със сърф.

[caption id="attachment_318159" align="aligncenter" width="300"]Потоп във Варна, Мишо Шамара си играе навън Така изглежда блокът му погледнат от "птичи поглед"[/caption] [caption id="attachment_318161" align="aligncenter" width="300"]Потоп във Варна, Мишо Шамара си играе навън Мишо Шамара се вихри в "Трошево", без да предполага какво ще се случи през нощта[/caption] Потоп във Варна, Мишо Шамара си играе навън

Жилището му се намира в друга част на Варна и вероятно не е предполагал, че бедствието ще стигне подобни размери. Рапърът извел децата си да „покарат сърф” в междублоковото пространство и е заснел приключението им с камера. Тогава всичко е било забавно и смешно: „Един прекрасен момент с моите най-прекрасни деца по време на най-ужасното време”.

[caption id="attachment_318162" align="aligncenter" width="300"]Потоп във Варна: Мишо Шамара играе с децата си на сърф Мишо Шамара организира поддръжници[/caption]

Днес обаче нещата са различни и Мишо Шамара се раздвоява. От една страна ругае кмета, който се брои негов идеологически враг и управлението на партията му, което довело до ужаса след невиждания потоп във Варна.

За да не го упрекнете в безразсъдство или идиотско политизиране на трагедията, Мишо Шамара организира доброволци, които да помогнат на бедстващите в „Аспарухово” след невиждания потоп във Варна.