Биг Брадър наистина променя живота на хората – на един даде яхта, на друг – кариера, а на трети – син

Биг Брадър понякога наистина прави чудеса и това го знае най-добре Филип от Созопол!

Ако не се сещате кой беше този, даваме ви жокер – един от най-колоритните образи на реалитито. Филип участваше там в единствения сезон, когато водещ беше Милен Цветков. Ако все пак ви се губи от паметта – това е Тошко, който беше нещо средно между луд и бавноразвиващ се! Toshko-_Grudovo_31_god toshko Този странен образ държеше под напрежение съквартирантите си и не ги оставяше да пят спокойно и в без това разнебитения самолет. За разлика от тях, зрителите на Биг Брадър просто полудяваха от кеф!

Те така си обикнаха „Тошко” с ластика на очилата, че му стискаха до последно палци да не му се провали мисията. Оказа се, че Филип от Созопол не е просто поредния анонимник жаден за слава.

Той и съпругата му разчитаха на участието му, за да спечелят пари за ин-витро. Когато успя да заблуди съквартирантите, Филип получи от продуцентите необходимата сума за процедурата.

[caption id="attachment_307674" align="aligncenter" width="300"]Хората получават бебета от щъркелите, Филип - от Тошко от Биг Брадър Хората получават бебета от щъркелите, Филип - от Тошко от Биг Брадър[/caption]

Пет години по-късно хората на Милен Цветков потърсиха „Тошко от Грудово”. Оказа се, че е сбъднал две свои големи мечти. Има четири годишен син, който също се казва Филип. Малкият е роден едва 11 месеца след бляскавия гастрол на Тошко в Биг Брадър.

Освен това непрофесионалният актьор се снимал в лентата на Камен Калев – “Островът”, където игра и Летисия Каста.

Виж какво разказа още „Тошко” от Биг Брадър и сбъднатата му мечта в началото на видеото: