Джино Бианкалана се оказа не просто мошеник, но и твърде нагъл мошеник. Той и семейството му обрекоха много хора на мизерия, когато ги оставиха без заплати, но съвестта у брадъра не се пробужда.

Преди дни Джино е бил забелязан в столичен мол да угажда на своите и на жена си прищевки. Двамата обиколили много магазини и си купили какви ли не дрехи за няколко бона.

Поведението им е истинско кощунство, при положение че дължат много пари. Джино не е изплатил заплати на свои служители и професионални партньори в размер на около 15 000 лв. Сумата обаче достига до 50 000 лв. със задълженията към Топлофикация, Софийска вода, неплатените данъци и невнесените осигуровки на работещите при него.

Казано накратко, Гино Ташев, както е рожденото име на рома, е пълен измамник и заслужава да лежи в затвора. Той затри много семейства, които разчитаха на парите от него.

В крайна сметка обаче Джино с цялата си наглост води охолен начин на живот и не изпитва капка угризение. Той дори се вбесявал, ако някой си потърсел парите и започвал да го обижда и псува. Именно такъв е случаят с Ива Атанасова, който нашумя много в последните месеци.

Измамникът Джино си е изтрил Фейсбук профила именно заради големите си дългове. Не искал хората, на които им дължи пари, да го гледат как кара Бентли за 200 бона и подобни неща, затова се покрил.

Източник: Crimesbg.com