Ясно е, че деградацията на младите българи става все по-голяма, но нищо не се прави за обрат на тази тенденция. Всяка година се вижда как мъже и жени се самоунижават за минута слава, надявайки се тя да им донесе живот в лукс без никакъв труд..

Именно това се случи на конкурса „Най-добър еротичен модел”, проведен в Пловдив. Там развратът и аморалното поведение можеха да се видят от хеликоптер.

Момичетата, жадни за слава, се явиха в оскъдни, почти никакви дрехи, които можеха да минат  и за бански костюми. Някои от тях изглеждаха дори видимо дрогирани. Що за ценностна система трябва да притежава една девойка, която се показва в този вид на публично място?!

Най-интересното е, че този път имаше и мъжко присъствие. Мъжете шокираха всички с развратния вид, в който се явиха. Те излязоха само по гащи и татуировки, наподобявайки обикновени мъже за платен секс.

Плашещо е как в днешно време младите хора не искат да работят, а се натискат да станат известни с телата си, дори и тези, които нямат хубави тела. Мързелът им, подплатен със здрав разврат, възмущава не само моралистите.

Победителка в конкурса иначе стана Ани Грудева, а короната й бе връчена от друга моделка, която я мързи да работи, а именно Катрин Вачева.

Източник: България днес