Работата по случая продължава

Полицейски служител е отнесъл прокурор в София.

Инцидентът се е случил на кръстовището, образувано от булевардите „Тодор Александров“ и „Христо Ботев“, съобщи Нова тв.

Произшествието се е случило малко преди 12 ч. според първоначалната информация виновният водач е служител на Главна дирекция „Жандармерия“ към вътрешното министерство. В момента на инцидента е шофирал личния си автомобил.

Полицай отнесе прокурор насред София

От разказа на очевидци стана ясно, че прокурорът е пресякъл на червен светофар. Транспортиран е до „Пирогов“, където при извършения преглед било установено, че е с контузна рана на рамото.

Полицейският служител е тестван за алкохол и наркотици като резултатите и от двата теста са отрицателни. Работата по случая продължава.

Припомняме, че преди броени дни съпругата на Бойко Рашков бе ударена на столичното кръстовище бул. „Драган Цанков“ в района на метростанцията.

Автомобилът й бил пометен от друга лека кола, която преминавала на червен светофар. По-късно стана ясно, че зад волана на леката кола, причинила инцидента, бил полицейски служител от Смолян.

За щастие тогава инцидентът се размина без жертви или ранени. Полицаят, който в същия ден бил в почивка обаче останал шокиран от причинения инцидент, още повече като разбрал кого е блъснал.

По-късно бе съобщено, че автомобилът на съпругата на вътрешния министър се е движил съвсем правомерно за разлика от другата кола.

Източник: vesti.bg