Когато се правиш на силна и независима жена, редно е да можеш да използваш това, с което уж ще се защитаваш от нападателите. Цеци Красимирова обаче иска да стреля с пистолет, за който няма нужните умения.

Като една истинска мутреса, каквато винаги е била, Цеца се упражнява да убива хора. Затова тя често посещава софийското стрелбище, където тренира да стреля с пистолет.

Последния път обаче се е случил странен инцидент, който едва не коствал живота й. Макар през цялото си съществуване дотук да не е направила нищо добро и запомнящо се, никой не заслужава да умре по този нелеп начин.

Цеци извъртяла пистолета, незнайно как, към себе си и се простреляла в горната част на ходилото. Бликнала кръв, но телохранителят й я превързал. После отпрашили с автомобил и вероятно са посетили болница.

По-интересното е, че Красимирова продължава да води престъпен начин на живот, защото в противен случай нямаше да се упражнява да стреля. 42-годишната манекенка изкара две десетилетия в леглата на мутри, само и само да не се наложи да работи.

Най-голямата й любов си остава Косьо Самоковеца, който през 2003 г. бе разстрелян насред центъра на Амстердам, Нидерландия. Цеци беше с него по време на престрелката, като един от куршумите мина през любимия й и се заби в слепоочието й. Това й докара кома, но успя да оживее и с цената на много операции да заличи голяма част от белезите.

Цеци Красимирова винаги е водила охолен начин на живот, но за целта от години тъпче всички ценности и морал. Няма съмнение, че тя има и свое лично оръжие, макар никога да не го показва. Това показва решителност да избива хора, което е един вид садизъм. Видно е обаче, че моделката се страхува за живота си и затова ходи с охрана. Няма измъкване от подземния свят, а може би никога не е искала да излезе от него.

Източник: Novini.bg