Убиецът на Милен Цветков няма да може да избегне ефективната присъда, макар тя да е смехотворна за това, което извърши. Кристиан Николов ще лежи 9 години зад решетките, но с цялата си наглост възнамерява да облекчи положението си в затвора.

За целта 24-годишният престъпник ще се венчае за своята приятелка Симона Цанова, която също беше замесена в убийството на журналиста преди 2 години. Тогава тя беше с него в колата – убиец и дори го е насърчавала да кара още по-бързо.

Сватбата им точно преди влизането на Кристиан в затвора не само е наглост, но и морално престъпление. На всичкото отгоре двамата смятали да вдигнат купон, а не просто да се подпишат.

Същото направи и майката на Кристиан, която вдигна шумна сватба, след като синът й остави двама души без баща. Очевидно наглостта и безочието са семейни черти в това семейство.

Като женен, Кристиан Николов ще се ползва с привилегии в затвора. Ще има право на по-дълъг отпуск и на повече свиждания.

Освен това студентът – убиец се надявал, че с халка на пръста ще всява повече респект и останалите затворници няма да искат сексуални услуги от него, защото ще знаят, че харесва жени. Това едва ли би ги спряло, но мечтите са безплатни, особено когато нямаш нужния интелект.

Кристиан умишлено уби Милен Цветков на 20 април 2020 г. Оказа се, че той и Симона се кланят на Злото и обичат сатанизмите. Доказателство за това е, че са употребявали адренохром. Това е серум, който в последните години е известен като дрогата на богатите, тъй като се извлича от отвлечени деца на под 9-годишна възраст, а се твърди, че именно елитите стоят зад трафика на деца по цял свят.

Всеки, който го използва, се счита за извратен. Кристиан и Симона не правят изключение. Милен Цветков бе убит заради болните мозъци на две разлигавени детенца.

Женен или не, Кристиан Николов е слаб, строен и нежен, така че ще предизвика интереса на мъжагите в затвора и затова трябва да се стяга отсега.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com