Петко и Яна панически бягат от „лоши очи” и стават смешни в стремежа си да се опазят

Петко и Яна стреснаха дори феновете си след първата си обща публична поява, малко след като станаха родители.

Влюбените родители – младоженци бяха на първа линия в любимото си шоу. Петко и Яна нямаше начин да не уважат финала на тазгодишния Dancing Stars – все пак танците ги събраха, а и госпожата има професионален ангажимент там тази година.

Всички бяха щастливи, че Петко и Яна избраха да се завърнат в центъра на общественото внимание именно там, но появата им предизвика смут. Пресните мама и татко така са се наплашили, че щастието им ще бъде подкосено от „лоши очи”, че чак се държат абсурдно, видя kliuki.bg.

Двойката буквално се разкъсва между страха и суетата – хем искат да ги снимат камери и да присъстват в светския живот, хем се боят да не им завидят. За да е „и вълкът сит, и агнето – цяло”, Петко и Яна се довериха на „изпитани” методи.

petko i yana

Двамата се появиха в черно, със задължителния червен конец на ръката, той – със слънчеви очила на закрито и на тъмно, тя – с прическа, която покрива цялото й лице.

Любимата двойка от реалититата май не може да повярва на късмета си – при толкова любов, страст, успех в работата, че и бебе на всичкото отгоре, треперят да не ги застигне беда!

Манията им стигна до там, че забраниха на продукцията да коментира раждането на Доминик. Единственият момент, в който на камерите беше разрешено да снимат Петко и Яна беше като ръкопляскаха след първия танц на Албена и Калоян: