Петко Димитров и Яна поставиха в неизгодна позиция синчето си, за да може бизнесменът да се прави на много изискан

Петко Димитров и Яна решиха да кръстят бебето си Доминик...и вече ги съсипаха от подигравки!

Малчото е само на два дена, но откакто проплака, вече е най-коментираното бебе в държавата. Фенове на популярните му родители (и обикновени хейтъри) чакаха с нетърпение да научат името на бебето. Петко Димитров и Яна не ги разочароваха и вече е ясно как се казва то, научи kliuki.bg.

Гордото мъжко татенце разкри името му и още любопитни подробности за „24 ЧАСА”. Сладурчето се казва Доминик и както се полага – стресирал родителите си като избързал, докато били в „семейната” дискотека.

Бизнесменът е страшно щастлив и дори не помни колко точно тежи втория му син. Важното било, че сбъднал една своя мечта. Доминик идвало от „неделя” на италиански, когато се родил.

[caption id="attachment_315504" align="aligncenter" width="300"]Петко Димитров и Яна се радват на бебе Петко Димитров и Яна - очудиха и Софи Маринова с избор на име[/caption]

Мъникът още не знае, че мама и тате са много популярни и вече бере ядове за страстта им към атрактивното. Колкото и да харесват Петко Димитров и Яна, малцина приемат, без да се засмеят името му. Форумите вече са пълни с коментари от зевзеци. Комбинацията „Доменик Петков (или по западнярски – Петко) Димитров” им звучала като Лоренцо на Софи Маринова. Други пък се благодарят, че бебето не се е родило в някой от останалите дни на седмицата, защото можело да се казва Мундьо (от Monday|…Е, има и по-„благородни”: „Ай, честит ви Недялко!”

Баткото на Доминик е с повече късмет. Синът на Мария Игнатова се казва Виктор, защото пак претенциозния баща се намесил. Искал да има дъщеря Виктория и бързо се преориентирал, като го изненадали в болницата с момченце.

Ние няма да се смеем на щастливите родители. Ще пожелаем на Доминик да е здрав и много щастлив, а на Петко Димитров и Яна да са по-благоразумни следващия път.