"ВИП Брадър" остана без Мишо Шамара, но истината лъсна и шокира мнозина

Излизайки от Къщата на "ВИП Брадър 2013", Мишо Шамара не изневери на стила си да казва истината, или поне това, което той мисли. Рапърът застана пред водещия Ники Кънчев само преди минути, но не пропусна да обяви за пореден път любимеца на зрителите Пламен за недостоен да спечели шоуто. Според Мишо, човек без елементарни знания за своя произход и история няма място на върха в предаване като "ВИП Брадър".

[caption id="attachment_299993" align="alignright" width="300"]Мишо Шамара излезе от "ВИП Брадър", но отново не пожали Пламен Мишо Шамара излезе от "ВИП Брадър", но отново не пожали Пламен[/caption]

Припомняме, че Пламен се изложи доста, след като не успя да отговори пред цяла България на лесни въпроси като цялото име на Васил Левски или пък годината на създаване на България.

Освен видимата си неприязън към Пламен, Мишо Шамара сюрпрезира г-н Кънчев и с подхващането на темата за политиката. Той обяви българския народ за тотално оглупял, щом желае да свали правителството "Орешарски", тъй като това би върнало Бойко Борисов на власт, а той бил жесток диктатор.

Все пак на всички стана ясно, че на Мишо Шамара не му се излизаше от "ВИП Брадър". По време на гласуването той бе необичайно кротък, но това не трогна зрителите.