Лекето, което пернишкият прокурор Бисер Михайлов е създал, ще излезе на свобода. Това са решили софийските магистрати.

19-годишният Васил Михайлов, който преби половин Перник, ще се върне под домашен арест, но след няколко дни, за да мине по-незабелязано пред обществото решението на съда.

Васко обаче не излиза от затвора смирен, а точно обратното. Той е бесен на всички свидетели, които са причината да е зад решетките над половин година. Освен това в затвора е преживял страшни мъчения, които още повече са го озлобили.

Тийнейджърът отсега се заканвал, че щом стъпи извън затвора,  ще задейства своя отмъстителен план. Той се заричал, че ще изтезава всички свидетели, ще им обръсне главите, за да ги наага по-болезнено и ще им запали колите.

В Перник се предвижда протест срещу пускането на свобода на побойника. Хората там треперели, че зверствата, който той им причини, ще се завърнат в още по-голям мащаб, тъй като Васил вече е озлобен и жаден за мъст.

Припомняме, че прокурорският син беше вече веднъж под домашен арест, но сам призна пред медиите, че го нарушава и даже е ходил на дискотека. Това наложи връщането му зад решетките.

Сега големият въпрос е ще посмее ли да наруши отново домашния арест, защото този път, ако го хванат, вече измъкване няма да има.

Източник: Crimesbg.com