За около 15 години Явор Бахаров се превърна от актьор с обещаваща кариера в пълна отрепка. Как стигна дотук? Наркотиците и алкохолът не прощават!

Поредното доказателство за пропадането на някогашната звезда в „Стъклен дом” идва от Бургас. Връщайки се от парти, на което здраво се е „наквасил” с какво ли не, Явор не успял да стигне до квартирата си и паднал на земята на бул. „Демокрация”, където заспал.

Един от минувачите го помислил за пострадал просяк и се обадил на 112. Когато екипът пристигнал на място, разпознал актьора, видял му личната карта, а той казал, че се връщал от парти и заспал по пътя.

Подобно на най-пропадналите хора, Бахаров спи по улиците и не знае къде се намира с часове. Този човек от ден на ден доказва, че деградира все повече.

Явор е вече на 39 г. Вместо да си хване гадже, което да му роди деца и да заживее като пълноправен член на обществото, той се друса и налива от сутрин до вечер, ставайки за резил и смях в очите на околните.

Според слуховете брат му Захари е вдигнал ръце от него. Дълго време той му помагаше и с пари, и със съвети за живота, но накрая се убедил, че Явор е непоправим.

Припомняме, че по-малкият Бахаров има проблеми с правосъдието отдавна. В досието си той има условна присъда за шофиране в нетрезво състояние, поради което е без шофьорска книжка и до днес.

Източник: Crimesbg.com