Вероника се провали в сферата на бизнеса!

По-старите чалгаджии може би помнят Вероника, която изпя „Слушай ме любов“ и „Сериен лъжец“ преди повече от 15 години. Тя бързо залезе като певица, но за сметка на това си помисли, че може да се развива като бизнесдама, ала уви.

Оказа се, че и в това начинание Вери е по-скоро преходна и разчита на моментна слава. Фолк дивяата фалира начело на сладкарница в Бургас след само 2 години откакто я отвори.

Самата Вероника разкри в мрежата, че е обявила фалит и разпродава всичко. В това число тя се разделя с чинии, чаши, вилици и лъжици, маси, столове, фурна и всички машини, с които се приготвяха сладкиши в продължения на 2 години. Всичко възлиза на около 60 000 лв.

Ако успее да продаде поне половината, Вероника ще може да си стъпи на краката и да мисли за нов бизнес. Какъв обаче, не е ясно, защото се разбра, че не я бива в любимото й нещо – правенето на сладкиши.

Няма информация как е съумяла да открие сладкарницата преди 2 години, но се предполага, че зад това отново стои заможен мъж. Пандемията също има роля във фалита й, тъй като тя е открила заведението точно по време на коронакризата.

Сега има очаквания Вероника да се завърне на сцената, за да припечели някой лев за бъдещ бизнес. Проблемът е, че поколението, което я харесваше, вече е на по 30 и нагоре години, а основната възрастова група, която се интересува от чалга, е съставена от тийнейджъри и студенти.

https://www.youtube.com/embed/FirJSAkRBuo