Венета Костова стигна дъното след „Ергенът“!

След като Виктор Стоянов не й даде никакъв шанс в „Ергенът“ и я изхвърли от предаването без нито една среща с него, Венета Милен Костова продължава да си търси мъж, Този път тя не иска просто гадже, а съпруг.

Венета пусна кастинг в социалните мрежи. Кандидатите трябва да запишат и й изпратят видео, в което да й обяснят защо трябва да грабнат сърцето й. Накрая Вени ще избере този, който най-много й е допаднал, и ще му даде шанс да започне връзка с нея с цел брак и деца.

Да се предлагаш на непознати по мрежите обаче е доста унизително и говори за липса на всякакви задръжки. Венета вече е на 32 г. и започва да става отчаяна в опитите си да се обвърже.

Голямата мечта на риалити звездата е да има деца. В „Ергенът“ тя сподели, че е имала много тежко детство и желае чрез свои собствени деца да излекува раните си.

Излагациите на Венета обаче сякаш нямат край. В „Ергенът“ тя не спря да се налива с алкохол и това е една от причините Виктор да я отсвири. След излизането от предаването тя се изложи и в „Шоуто на Николаос Цитиридис“, където се появи пияна и се опита да застави водешия да прави секс с нея. Сега пък се пуска на непознати в интернет.