Елен Колева срази Александър Найденов по най-финия начин!

Синеоката актриса Елен Колева затвърди максимата, че който си го търси, в крайна сметка си го получава. Тя отвърна на удара на бизнесмена Александър Найденов или Сашо Майонезата, който преди два дни я обиди жестоко в свое интервю за вестник "Галерия".

[caption id="attachment_324083" align="alignright" width="300"]Елен Колева Елен Колева излезе победител във войната[/caption]

В него зарязаният милионер нарече Елен Колева "морална шантонерка", която буквално "оцапала гащите" от залитания по различни мъже. Та затова, видиш ли, той я бил зарязал и спрял кранчето. Майонезата не пропусна да изтъкне колко много неща бил правил за Елен Колева и дори, че с негова помощ тя пробила в театъра.

Думите на Сашо Майонезата бяха толкова обидни, че всички вече се чудеха какво ли ще направи Елен Колева след това позорно интервю. И ето, че тя отвърна на удара, но успя да срази всички и най-вече бившия си.

Вместо да даде ответно интервю или да започне да бълва обиди, хубавата Елен Колева постави Майонезата на мястото му по начин, по който боли най-много - умно, фино и интелигентно, видя Kliuki.bg.

[caption id="attachment_324084" align="aligncenter" width="300"]Ето го краткият, но сразяващ отговор на Елен Колева Ето го краткият, но сразяващ отговор на Елен Колева[/caption]

Отговорът й във Фейсбук бе повече от красноречив като започна и завърши с гениалната мисъл на Елиф Шафак "Слагайки в случайни тела мечтани души мислим, че е любов". Толкова! Думите на Елен Колева /в случая Шафак/ са достатъчно ясни за тези, които могат да мислят, а Александър Найденов определено е сред тях. И видяното едва ли му е харесало.

[caption id="attachment_324085" align="aligncenter" width="300"]....и бъдещите й дечица... ....и бъдещите й дечица...[/caption]

Днес пък Елен Колева показа, че е готова да загърби всичко и да продължи гордо напред като публикува снимка на двете си деца - все още мечтани, разбира се. От публикувания фотос на две красиви синеоки момиченца, близките на Елен Колева могат да бъдат спокойни и уверени, че хубавата актриса знае какво иска от живота.

А явно вече е помъдряла и осъзнала как точно да го получи.