Вилиана Латинова се снима за конкуренцията и отмъсти за клеветите по неин адрес

Най-скандалната циганка през последните седмици Вилиана Латинова отново разтърси България. Тя показа невероятната си красота в списание MAXIM. Това се случва около месец след уникалния скандал, който гръмна по неин адрес.

В началото на януари Гентиана Халити прокара ужасен слух, че "Мис Плеймейт 2014" е нагласен и победителката се казва Вилиана Латинова. Това обаче се оказа лъжа, защото научавайки за този слух, хубавицата, която е циганка по произход, сензационно бойкотира конкурса и въобще не се яви.

[caption id="attachment_307757" align="alignright" width="300"]Viliana Вилиана Латинова си го върна тъпкано за унижението, което й нанесоха[/caption]

В знак на отмъщение Вилиана Латинова вече е една от конкурентите. Тя засне провокативна и доста гореща фотосесия в MAXIM, където доказа своята красота. Привлекателната визия на тази циганка разтърси цяла България, тъй като коментарите в интернет са безкрайно възхваляващи, видя Kliuki.bg. Всички мъже, даже и жени, са възхитени от това, което е показала в списанието Вили.

Мис Плеймейт 2014 се оказа красивата Елена Кучкова. Говори се, че Николета Лозанова много е помогнала за тази титла, тъй като си е харесала Ели от самото начало, а и Ники бе сред журито. Красивата и неустоима Вилиана Латинова обаче бе брутално прецакана от целия конкурс. Разбира се, от MAXIM веднага реагираха и тя "цъфна" на корицата, за да докаже, че е красавица.

[caption id="attachment_307765" align="aligncenter" width="280"]Vili Снимка: MAXIM[/caption]

Статията в онлайн изданието на MAXIM даже леко се заяжда с Playboy, намеквайки за подигравката с Вилиана Латинова, но хитро не споменава името на конкуренцията. А за безпристрастния зрител тази циганка безспорно е приятна за окото.

Вилиана Латинова е 25-годишна и работи като танцьорка в известен нощен клуб. Тя показва голяма доза разкрепостеност, което е типично за нейната професия. Жалко, че се получи така с "Мис Плеймейт 2014", скандалът едва ли ще бъде забравен скоро.