Отлагат старта на дългоочаквания сезон на „Съни бийч“ и новото комедийно предаване на Любо Нейков „Дъ шоуто“ от страх заради нисък рейтинг. Оказва се, че от бТВ били силно притеснени от високата гледаемост на „Като две капки вода“, което се излъчва всеки понеделник и решили да изместят втория сезон на „Съби бийч“ във вторник.

Първоначално сапунката бе анонсирана с друга дата и феновете изключително се подразниха от внезапната промяна. „Капките“ обаче имали рекорден рейтинг и се очаквало буквално да смажат старта на „Съни бийч“, на когото от бТВ разчитат да освежи програмата след погрома на „Сървайвър“. Същата била и ситуацията с „Дъ шоуто“, което трябваше да стартира на 2 май преди „Шоуто на Николаос Цитиридис“, пише „Уикенд“. Без обяснение от бТВ го изместиха, за да не бъде на гърба на „Капките“ по Нова ТВ, а за понеделник си оставиха винаги вървежните турски сериали. Рокадите определено подразниха феновете най-вече на „Съби бийч“, чиито старт очакваха с трепет.

„Цял месец тръбиха как на 2 май стартира „Съни бийч“ и изведнъж го промениха, без дори да дадат обяснение. Така без причина прекъснаха и първия му сезон, нищо чудно сега пак нещо такова да направят“, нервират се зрители.