Мара Отварачката показа най-милото си между краката!

Мара Отварачката, както наричат отдавна певицата Мария, реши да зарадва феновете си като покаже най-милото между краката си. Така с един куршум тя удря два заека, шегуват се потребители в мрежата.

Който обаче бърза да заложи на не особено чистото си подсъзнание и се надява да види Мара Отварачката по анатомия, дълбоко греши и ще остане разочарован. Защото най-милото на Мара Отварачката, грейнало на снимката, всъщност е любимото й мъниче - домашният любимец. Кученцето на Мара Отварачката е безспорно нейното най-мило, след щерката Марая и бизнесменът Християн Гущеров, разбира се.

[caption id="attachment_321918" align="alignright" width="225"]Мара Отварачката Мара Отварачката си показа най-милото - своето кученце[/caption]

И доказателство за това е фактът, че Мара Отварачката не пропусна да вземе любимеца си заедно с нея на турнето на Пайнер, което стартира в петък в дунавския град Русе. Кученцето пътуваше в луксозния автомобил на Мария, която си правеше снимки по време на пътя и разбира се, отдели нужното внимание на четирикракия сладур.

Мара Отварачката не пропусна да публикува в страницата си във Фейсбук множество снимки от първия концерт на турнето, както и бекстейдж от репетициите си с балета часове, преди началото.

Много шум за нищо, както казват хората - а и с пълно право, защото за ужас на Мара Отварачката и колежките й, стартът на турнето се оказа пълно фиаско, провал с главно "П"!

[caption id="attachment_321919" align="aligncenter" width="225"]Ето го най-милото между краката на Мара Отварачката Ето го най-милото между краката на Мара Отварачката[/caption] [caption id="attachment_321920" align="aligncenter" width="300"]Мария в хотела преди концерта Мария в хотела преди концерта[/caption]

Стадионът в Русе не само, че не беше претъпкан с хора, каквито бяха големите очаквания на певиците, ами остана дори полупразен. Мара Отварачката и компания бяха принудени да "се раздават" пред толкова мижава публика, каквато чалгата не е виждала от самото си създаване.

[caption id="attachment_321921" align="aligncenter" width="225"]Нещо й е скучно май... Нещо й е скучно май...[/caption]

Интересно е да видим как ще се развият нещата и в останалите градове, където Мара Отварачката и колежките й се канят да "вършеят", и няма ли накрая да се приберат в домовете си с подвити опашки.