Мишо Шамара е бил опериран по собствено желание

Успешна операция на носа е претърпял варненският рапър Мишо Шамара, съобщава "24 часа". Певецът е имал "шипове в носа", както той самият е оповестил във Facebook, заради което решил да легне под ножа в клиниката "Света Марина".

Причината за изненадващата операция на Мишо Шамара е хъркането му, научи Kliuki.bg. От известно време рапърът имал изключително неспокоен сън и пречел на жена си в леглото с хъркането си като дъскорезница. Затова Шамара решил, че не може да продължава още дълго така. Което пък го довело до операцията на носа.

[caption id="attachment_309610" align="aligncenter" width="262"]Мишо Шамара е претърпял операция заради своето хъркане Мишо Шамара е претърпял операция заради своето хъркане[/caption]

Хъркането на Мишо Шамара е известно на цяла България. Той го показа при участието си във "ВИП Брадър 2013". Тогава доста от съквартирантите се оплакваха, че не могат да спят заради него. Мишо обаче не се трогна от техните думи, а от комфорта на своята половинка. Освен това самият рапър не се е чувствал добре в съня си. Всеизвестно е, че хъркането вреди на здравето, тъй като прави съня по-непълноценен.

В социалната мрежа някои потребители се подиграват на снимката на Мишо Шамара от болницата с подмятания за побой, но това се оказа спекулация. Варненският певец ще се възстановява известен период вкъщи, след което ще може да спи вече по-спокойно и да продължи с останалите си занимания по-отпочинал от преди.