Огромна трагедия почерни живота на една от любимите водещи - Деси Стоянова. Тя изгуби своята голяма любов, съпруга си Велислав Русев, който си отиде едва на 57 годишна възраст. Новината обиколи медиите преди минути, като посочената причина за гибелта на Велислав е прекаран инсулт.

Вероятно това е и причината в последно време Деси Стоянова да не се появяваше редовно на екран, вероятно се е грижила за съпруга си, чието състояние, преди края му, не се коментира.

Припомняме, че Велислав Русев е дългогодишен и много уважаван журналист, работил за повечето сериозни медии у нас. Двамата с Деси имат две деца, а бракът им беше повече от сплотен и щастлив.

Да, вярно е, че в последната година се появиха и слухове за тяхната раздяла като за доказателства се сочеха глупости от сорта на това, че Стоянова е свалила халката си и че не пуска снимки с мъжа си... Подобни клюки се пишат редовно за всички родни светски лица, но впоследствие се разбра, че за Деси Стоянова и Велислав Русев това не е вярно.

Двамата имаха над 20-годишен брак и самата Деси е казвала, че той е не само съпруг и любим за нея, а приятел, ментор, че дори и баща.

Поднасяме искрените си съболезнования на Деси Стоянова и близките на Велислав Русев. Поклон!