Шефовете на Нова телевизия са в шах, не знаят какво да правят!

Директорите и продуцентите на Нова телевизия са в позиция шах и мат. Това разкриха вътрешни източници в медията след като стана ясно, че телевизията е на път да се прости с най-известното си лице Сашо Диков. Журналистът, на чието предаване в събота се крепи основна част от рейтинга на медията, е насочил взор към най-големия враг на Нова - Би Ти Ви, разбра Kliuki.bg.

Сашо Диков е получил невероятното предложение да напусне Нова телевизия и да заеме мястото на колегата си Росен Петров в неделното "Нека говорят". А най-страшното за настоящите му работодатели е предложеното финансово възнаграждение, за каквото /по думите на запознати/, те не могат и да мечтаят.

[caption id="attachment_307411" align="alignleft" width="259"]Из коридорите на Нова телевизия се носят какви ли не клюки Из коридорите на Нова телевизия се носят какви ли не клюки[/caption]

Разговорът на Диков с новия шеф на Би Ти Ви Павел Станчев е бил проведен в понеделник, след като ден по-рано - в неделя, самият Росен Петров шашна зрителите с новината, че напуска медията. Чул думите му, Станчев мигновено решил да открадне Диков от Нова телевизия.

Припомняме, че Росен Петров реши да се откаже от мястото си на водещ, тъй като се вклини в редиците на Барековата партия "България без цензура". Не е изключено освен политическия пост, Николай Бареков да му уреди удобно местенце в собствената си ТВ7. Това обаче е най-малкият проблем на директорите на Нова телевизия.

Работещи на мястото разказват, че от два дни насам по коридорите на Нова телевизия не се чува нищо друго, освен шушукане за предстоящото напускане на обиграния журналист Сашо Диков и резкия спад на рейтинга на медията.

Защото Нова телевизия успя да прилапа по-голямата част от зрителската аудитория с вербуването на Ани Цолова и Виктор Николаев, но по отношение на предаванията през уикенда тя разчита основно на злободневното предаване на Сашо Диков.

Който пък очаква да разбере какво ще предприемат шефовете му в Нова телевизия, за да го задържат и в колко точно ще се изрази офертата им.