Мъжът, който си позволи да управлява лъскаво „Ауди“ с рег. номер САХАХАХА, бе намерен и глобен. Това е истински шок за него, тъй като за да кара с такъв номер, е считал, че полицията не може да го глоби.

В крайна сметка обаче самоличността му е била намерена и той е получил акт, и то двоен. Единият е за неправилно паркиране, а другият за шофиране без истински рег. номер.

Всъщност автомобилът е имал нормална рег. табела и е бил напълно редовен в КАТ, но над нея е била залепена въпросната подигравателна табела. Така собственикът си е мислел, че може да си прави каквото пожелае и няма да могат да го глобят.

Уви, надеждите му се оказаха напразни. Той е бил издирен по някакъв начин и сега ще трябва да плати няколко стотака.

Припомняме, че преди няколко дни тази кола бе паркирана на тротоар в близост до бул. „Христо Ботев“ в Пловдив. Това възмути буден гражданин, който подаде сигнал в КАТ и така се стигна до глобата на собственика на скандалния автомобил.

Разбира се, тези пари едва ли ще представляват трудност да ги плати, тъй като по колата му можем да съдим, че нарушителят е доста заможен. Той обаче е и голям простак, защото е поставил фалшиви номера на автомобила само за да се покаже, че е над закона. Е, очевидно не е!

Няма прошка! Простакът с „Ауди“ САХАХАХА в ужас, пипнаха го (СНИМКИ)

Източник: Crimesbg.com, Plovdiv24.bg