Бойко Кръстанов е на 36 г. вече, но все още не се е превърнал в мъж, а е онова разглезено момченце, което играеше в „Стъклен дом” навремето. Актьорът продължава да е крайно инфантилен и всяко негово действие го показва.

Неслучайно Кръстанов прехвърли половината на четвъртото си десетилетие, а все още няма деца и не иска да има, твърдейки, че не е готов. Той сякаш на подсъзнателно ниво саботира всички свои връзки, за да не създаде семейство.

Последното доказателство за това е, че се е хванал с момиче, което още не е било родено, когато той е бил в пубертета. Става въпрос за девойка на име Лидия Василева, която е студентка в НАТФИЗ и е едва на 22 г.

Бойко и Лидия се запознали покрай театъра и се харесали от пръв поглед. Тази връзка обаче е поредното бягане на актьора от реалността и от отговорността да създаде семейство.

Кръстанов продължава да минава през живота като 20-годишен, което не е редно за един вече зрял мъж. Сега става ясно защо е приятел с Явор Бахаров, който е същото „леке” като него.

За Лидия се говори из НАТФИЗ, че е изключително лесна и всеки може да я свали. Тя дори флиртувала с преподавателите, което е присъщо само за една уличница.

Припомняме, че Бойко Кръстанов е пълен провал в любовта. Заради липсата си на зрялост и мъжественост всички жени в живота му го напуснаха.

Предишната му изгора Виттория Николова го търпя 3 години, преди да разбере, че спи не с мъж, а с тийнейджър. След като му би шута, се омъжи, а актьорът продължава да скача по неподходящи.

Източник: Crimesbg.com