Ясно стана, че ергена Виктор Стоянов си пада по слаби мадами и изключително държи на добре поддържаното женско тяло. Новата му приятелка Мария Тарашманова обаче е минала границите на естетиката и далеч няма здравословната визия.

Момичето тежи малко над 40 кг и е под минимума за своето телосложение. „Преди не изглеждаше така, имаше хубаво стройно тяло. Сега си грозно отслабнала! Ако се дължи на някакви диети, спри ги, моля те, не се съсипвай“, съветват я в Инстаграм профила й.

Мария има много последователи още преди да стане известна като гаджето на Виктор. Всички те са силно притеснени, че покрай новата си връзка, медийното внимание и стреса, блогърката ще се разболее.

„Ако продължаваш да слабееш, ще развиеш анорексия!“, размахват пръст в мрежата.

В действителност на последните си снимки Мария има болнав вид. Тя драстично е отслабнала, тялото й е станало кокалесто и сякаш всеки момент ще се счупи.

Според някои от последователите вина за това има Виктор, който много държал на перфектно тяло и постоянно й го повтарял. За да му угоди и да бъде на нивото на момите от „Ергенът“, Тарашманова започнала ударно да слабее.

Новата на Виктор Стоянов пред анорексия! Мария Тарашманова плаши с кокалесто тяло