Актьорът Ивайло Захариев ще става татко за трети път. Тази новина съобщи „Уикенд“, подозирайки новата му съпруга в бременност. Станислава в действителност изглежда с наедряло коремче, нетипично за слабата й и стройна фигура.

Благата вест не би трябвало да учудва. Станислава и Ивайло се ожениха миналото лято в присъствието на трите си деца и откакто са заедно, са неразделни. Захариев не крие, че е много щастлив със Стани и е открил сродната си душа.

От предишната си жена Мирянка той има двама синове. Бракът им трая точно 7 години, като двойката бе пример за здраво семейство, но внезапно се разделиха. „Случи се нещо много тежко, което не успяхме да преодолеем и в крайна сметка всеки пое по своя път“, споделял е Захариев.

Скоро след това той се запознава със Стани покрай бебеносещия й календар. Тя е майка на момиченце, също с провален брак. Връзката им се развива бързо и миналия септември двамата вдигнаха луда киносватба, на която присъстваха и децата им.

Не дойде, разбира се, Миряна, с която Ивайло не е в добри отношения. Тя не одобрявала скорошната му връзка и брак, а когато научила, че момчетата й ще си имат още едно братче или сестриче, била меко казано в шок.

Новата на Ивайло Захариев бременна? Станислава показа коремче, бившата му в шок