Любо Нейков е ужасен от случващото се!

Нова голяма загуба преживя комикът Любо Нейков. За негов огромен късмет обаче, този път загубата не е свързана с любим човек. В последно време на актьора изобщо не му върви. Преди месеци той изгуби обичания си брат и го преживя адски трудно. Днес Любо Нейков преминава през нови проблеми, които за щастие не са здравословни, а финансови. Но ударът също е тежък.

Любо Нейков ще се прости със сериозната сума от 400 000 лева, заедно с приятеля си Евтим Милошев. Ударът идва от спречкването им с бившия вече водещ на "Нека говорят" Росен Петров, който заряза Би Ти Ви, за да отиде в партията на Бареков, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_307748" align="alignleft" width="300"]Любо Нейков се намира пред сериозен проблем Любо Нейков се намира пред сериозен проблем[/caption]

Скандалът, който му вдигнаха Любо Нейков и Милошев обаче, даде отражения. Но не върху Росен Петров, а върху екс приятелите и колегите му, които ще се простят с продължението на сериала "Дървото на живота", излъчвано по ТВ7.

Бившата телевизия на Николай Бареков, който продължава да дърпа юздите в нея, няма да заснеме продължение на сериала, от който и Любо Нейков, и много негови колеги печелиха луди пари. Всички са страшно притеснени от "отмъщението" Бареково и Петрово, защото хонорарите от театралните постановки са просто смешни, споделят хора от екипа на сериала.

Самият Любо Нейков бил извън кожата си, стресиран от поредните врати, затварящи се под носа му. А и като знаем, че самият Слави Трифонов се бори за ефирното му време в "Голата истина", положението на комика си е наистина сериозно.

Какво ли се готви да предприеме Любо Нейков, за да избегне задаващия се фалит, не е ясно, но натискът на Петров и Бареков обещава да се помни дълго и да даде сериозни отражения.

Защото Росен Петров явно не е склонен да подложи и другата си буза на ударите на Любо Нейков.