Андрей и Надя бяха заедно за втори път от малко повече от година, но...

За съжаление, както пишат "Монитор" и "Лайфстайл", Андрей и Надя от скоро са разделени. За пръв път тяхната любов пламна преди около седем години. Тогава чувствата бяха доста силни и те изживяха един бурен романс и бяха една от най-популярните светски двойки.

[caption id="attachment_307214" align="alignright" width="283"]Андрей и Надя през миналото лято Андрей и Надя през миналото лято[/caption]

След това отношенията им се влошиха и се стигна до раздяла, разбра Kliuki.bg. След тази връзка, всеки от тях имаше редица други любови, като Андрей дори беше и женен за едно известно време. Непосредствено преди отново да се съберат с Надя, името на Андрей Арнаудов се свързваше с Маргарита Будинова - известна танцьорка. Надя Иванова, която публиката познава като водеща на предаването "Елит", пък имаше любовни взаимоотношения с бизнесмен.

От лятото на миналата година Андрей и Надя официално започнаха да се появяват на събития заедно, след което заживяха и под един покрив. Досега нито един от двамата няма дете, затова техни близки разказваха, че може би ще искат да си имат и бебе. И всичко изглеждаше наистина прекрасно. Надя е много изискана и красива дама, Андрей е вече доста успял в бранша, но уви, и вторият шанс, който си дадоха един на друг, не се получи.

[caption id="attachment_307215" align="aligncenter" width="300"]Парти на Евгени Минчев, където Надя и Андрей за пръв път се появиха официално отново заедно Парти на Евгени Минчев, където Надя и Андрей за пръв път се появиха официално отново заедно[/caption]

Причините засега не са известни, но Андрей има много динамично и напрегнато ежедневие, много често излиза до късно през нощта. Дали пък Надя не се е подразнила от този стил на поведение или тя просто търси по-голяма стабилност у мъжа до себе си. А може би след толкова години чувствата им един към друг са понамалели.