Люси от „Ергенът“ вече е обвързана, но май няма да е за дълго!

Людмила Костадинова, чийто баща построи най-грозната статуя в историята на България - „Викът на украинската майка“, най-после намери някого, който да топли леглото й. Дали е любов, още е рано да се каже, но по всичко изглежда, че не е.

Люси, която се прочу най-вече със злобните си коментари в предаването „Ергенът“, сама разкри, че има мъж до нея, като оповести, че не й пише по 3 часа вечер.

Двамата по цял ден си разменяли съобщения, но той изчезвал вечерта и цели 3 часа го нямало. Това озадачило риалити звездата и я накарало да мисли, че й кръшка.

Людмила много искаше да свали Виктор Стоянов, но той не й даде никакъв шанс. Дори не я покани на среща, а излезе с нея само защото тя спечели едно от състезанията.

На Люси много й тежеше, че няма гадже. Връзката й е отскоро, тъй като след края на излъчването на „Ергенът“ по bTV в края на май тя все още беше свободна.

В интернет коментарите са много жестоки към нея. Хората коментират, че никой няма да я вземе за жена и ще си остане стара мома, защото е много злобна, а и защото има много пъпки и брадавици по лицето си.

Е, все някой я е взел, но засега не за жена, а най-вероятно само упражнява креватна гимнастика с нея. В същото време времето на Людмила за семейство намалява, защото вече е на 30 г.