Николета се върна (посрамена?!) при бащата на дъщеря си

Николета Лозанова обяви чия е в крайна сметка! Или поне така изглежда за сега!

Моделката с болезнена суета не може вече три години да убеди хората, че е вярна съпруга и отдадена майка. Въпреки дръзките снимки от почивките, скъпите подаръци и публичните целувки, най-коментираната двойка у нас винаги изглежда пред разпад, забелязаха от kliuki.bg.

Последният скандал беше флиртът на Николета във въздуха не с кой и да е, а с първата й голяма любов. Докато любители на скандалите обсъждаха как невярната водеща пак се опитва да натрие коригирания нос на Алисия, Ники Михайлов цъфна с ново гадже!

Смуглата нова любов на вратаря може би ще го оправдае пред хората (освен пред почитателите на Алисия). За Николета обаче нещата са сложни... или поне така би трябвало да бъде.

[caption id="attachment_306279" align="aligncenter" width="300"]Развод няма да има засега! Развод няма да има засега![/caption]

Лозанова е царицата на скандала и със сигурност няма да легне болна от одумките, нито пък ще се притесни дали тормозят мъжлето й. За да провокира интригантите, а и да се позабавлява, Николета пусна поредна снимка-признание.

„Аз съм неговото момиче-тигър”, измърка тя в мрежата. Гальовният коментар засяга добре татуиран мъж, чието лице не се вижда. Добре, че вече знаем какви са рисунките по тялото на Валери Божинов. Скандал този път няма да има!

Но Николета ще намери пак с кого да се скара, че да не скучаем! ПОВЕРИТЕЛНО от NL / 05.10.2013 by cool12312