Николай Бареков с нова порция нападки в социалната мрежа!

"Докато Симеонов и Сидеров се млатят на “кабелджия” и “парцал” и копаят дъното с ПатрЕотите - мазният крадец Каракачанов и джендъра му Джендъразки нападат “циганите”, за да изтъргуват последните гласове на национализма. Къде бяхте 6 години бе, толупи? Докато крепяхте на Баце скротума, защо не изпълнихте нищо от програмата на ББЦ, която ограбихте? Само лапахте, а сега дойде времето да ви наритат от софрата и пак старата циганска песен заскимтяхте, джендър-войводи?" [caption id="attachment_420585" align="alignleft" width="300"]Николай Бареков и Ангел Джамбазки Николай Бареков срина от обиди Ангел Джамбазки[/caption] "След като направи коалиции с всички партии. След 30 безпринципни и жалки години в политиката и то на лапачка на софрата на властта като доносник от ДС, партиен секретар, депутат, министър, хрантутник на КТБ, вице и коментатор - всичколог по баджак Тв най -сетне охраненият професионален войвода се сети да бори циганите. Популизъм? Не. Безнадежден и отчаян ход на Каракачанов да се задържи на лапачката."

"Как смятате? Дали височкото 1. 50 см джендърче Джамбазки има право да напада президента Радев от “висотата” си на евродепутат, какъвто аз го направих? Има ли право джуджето да вика, че Радев бил “настъпил мотиката”? Чудя се защо точно този малък безобиден хамелеон Джамбазки баджак медиите превръщат в някакъв фактор."

"Свинята Каракачанов 30 години се храни от държавната трапеза, плюска, налива се и се ояде като бюрократ. Сега обвини циганите в същото. Че е дебел - е, но и е луд." Източник: Фейсбук