Николаос Цитиридис вече е заможен и известен, но на висока цена!

Водещият на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ е готов на всичко за слава и пари. Това личи от това, на което е заприличал през последните месеци.

Наскоро Нико сложи очила, тъй като зрението му рязко се влоши. Това е от прожекторите в телевизията. Същото сполетя и Слави Трифонов преди години.

Само за 2 години и половина в телевизията Цитиридис съсипа очите си и се наложи да си купи очила. На Слави му трябваха доста повече години за това.

Външността на полугърка също пострада. Той оплешивява все повече. Макар да се опитва да го крие, като си бръсне главата. Ясно личи, че отпред вече почти не му расте коса. Това най-вероятно е от големия стрес, който има покрай отговорността да държи висок рейтинг всяка вечер.

Въпреки всичко това 28-годишният водещ няма никакво намерение да спира с телевизията. Той се слави като изключително амбициозен и дори безскрупулен в желанието си да стане богат и да запази славата.

Личи си, че има комплекси, че допреди 3 години е бил без много пари. Все пак да не забравяме, че преди да работи в БТВ той обитаваше стара панелка, а сега е в много по-луксозно жилище.