Николаос Цитиридис иска по-нова кола, но явно не може да си я позволи!

Тв водещият Николаос Цитиридис се е взел много насериозно, след като от 2 години и половина е известен. Той счита, че щом хората го разпознават, заслужава най-добрите материални придобивки.

В момента Нико е на турне, тъй като шоуто му е в отпуск. Той обикаля България с Опел, който е на 13 години. 28-годишният комик сподели в социалните мрежи, че му е време за нова кола.

„100 хиляди на месец и карам Опел на 13 години. Опел дайте некой по-нов модел да не ви излагам така. и впрочем по-горд шофьор на Опел от мене нема. всички други се крият. чакам на лично оферти за безплатни работи, все пак съм известен“ - написа Цитиридис (без редакторска намеса).

Разбира се, заплатата му не е 100 бона, но шегата много не му се получи. Щом си прави шегички с парите, които получава, значи е фокусиран върху тях и му прави впечатление колко е възнаграждението му.

Между другото, че се е самозабравил, започна да си личи още по време на участието му като жури в „България търси талант“. Там беше най-критичен от всички в журито, въпреки че до вчера никой не знаеше кой е той.