Никол Станкулова съвсем не доброто момиче, за което я мислехме

Никол Станкулова се оказа страшна палавница!

Хубавото, възпитано и интелигентно момиче от „ВИП Брадър 2012” май е само маска, зад която се крие една шавлива млада дама, която обича богаташи.

Слабостта й обаче я довело не до Менделсон и пищно сватбено тържество, а до нарязани дрехи и чанти, начупени подаръци и скорострелно натирване при мама, научи kliuki.bg.

Никол Станкулова уж не беше готова за съвместно съжителство и ангажимент, който да я държи далече от семейството, но не устоя на чара и парите на последния си приятел. Двамата зажживяха заедно и феновете на синоптичката се размечтаха да я видят в бяло. До там обаче няма да се стигне или поне с този богаташ. Причината не е несериозност от страна на любимия, а в слабия ангел на красавицата.

Последният любим милионер на Никол Станкулова – Наско Носа я зарязал, защото я уличил в изневяра. Тридесет и осемгодишният Александър Димитров освирепял след като разбрал, че изгората му била с друг мъж, докато той пътувал до Париж, пишат от HotArena.net.

Палавата синоптичка излязла по женски с приятелки. За беда на съседното сепаре бил наследникът на заможен и влиятелен господин. На края на вечерта Никол Станкулова се оказала в прегръдките му, независимо че в заведението били много от приятелите на официалното й гадже.

Мистериозният ухажор на палавницата я отвел с новото „Ауди” RS6 , но как е приключила вечерта – знаят само двамата. По-късно Никол Станкулова се кълняла на Наско Носа, че младежът я откарал само до дома й. Синоптичката била категорична, че не се е целувала и натискала по сепаретата както му говорели всички.

Наско Носа обаче като всички мъже повярвал първо на приятелите си и натирил хубавата си любима обратно при мама. Много ухажваната красавица обаче не само не се свряла в някой ъгъл да тъгува, а му отмъстила моментално. Уж случайно, Никол Станкулова подхвърлила пред общи познати, че му е изневерявала и друг път - преди два месеца.

http://youtu.be/KeHNPS6y5ao