Ники Кънчев за първи път си позволи да прояви някакви сериозни чувства в ефир. Новият (стар) водещ на „Стани богат” сподели огромната си драма и трагедия в живот по време на гостуването си в „120 минути”.

„Аз бях в ада. Изгубих дете. Всеки ден си говоря с едно ангелче. Най-голямото ми богатство е дъщеря ми Мари-София, но то върви и с най-голямата ми болка”, каза Кънчев в ефира на Би Ти Ви.

Припомняме, че преди време жена му Даниела роди близначки. И двете бяха недоносени, но лекарите успяха да спасят само едното бебе, а другото почина. Това и до днес е трагедия, която пълни със сълзи очите на бащата на бебетата Ники Кънчев.

С разтреперен глас той сподели още, че изпитва огромно уважение към майките на деца с увреждания. Както е известно, Ники от години организира благотворителни кампании, но за него големите герои са майките.

От 17 февруари Кънчев се завръща на екран като водещ на „Сани богат”. Тогава ще бъде излъчен специален епизод с известни личности. От 19 февруари започва новият сезон на предаването.

Предишният водещ Михаил Билалов напусна поради множество ангажименти в театъра и киното, както и поради американското му турне, от което ще лапне повече пари, отколкото за 1 година като водещ на „Стани богат”.