Красавицата прелива от щастие заедно със съпруга си!

Най-красивата българка чака първото си дете. Бившата Мис българия Гергана Гунчева е бременна и не крие щастието, което споделя със съпруга си Петър Бакърджиев. Спортният журналист имаше продължителни отношения с хубавицата на Би Ти Ви - водещата Виктория Петрова, но връзката им се разпадна преди няколко години.

gergana_gunchevaТогава Петър и Гергана се откриха един друг, а неотдавна сключиха и официален брак. И ето, че чаканото от тях щастие не закъсня. Гери е напълно готова да се откаже временно от кариерата си на модел, за да роди и отгледа малкото си бебче, а Петър се е зарекъл да осигури на семейството си всичко необходимо, за да се чувстват перфектно.

Между другото, самата Гергана Гунчева от доста време се беше скрила от медиите и светските събития, сякаш подготвяше предстоящия си спокоен и уютен семеен живот. Двамата с Петър нарочно странят от клюките и сплетните на столичния хайлайф и явно ще се окажат по-умни от всички останали, които след преекспониране по телевизии и вестници, скъсват отношения с бясна скорост.

geri

Не ни остава друго, освен да честитим на Гери и Петър за хубавата новина и да пожелаем на красавицата спокойна и безпроблемна бременност. А след девет месеца и едно прекрасно бебче!