Малката Крисия Тодорова получи голяма радост!

Огромна изненада и радост получи малката чаровница Крисия Тодорова, която се превърна във всенародна любимка и фаворит за бъдещата партньорка на господин Андреев в "Шоуто на Слави".

Талантливото момиченце от Разград вече може да се похвали с повече почитатели и от много утвърдени музиканти. А изненадите за нея не спират. Последната от които бе... стихотворение!

krisiaTСигурно не една жена на средна възраст си е мечтала някой да напише стихотворение за нея, пък било то и веднъж в живота. Не всички обаче го получават. За разлика от Крисия, която бе увековечена в стихове на крехките си девет годинки.

Стихчето за Крисия Тодорова е измислено от незнайния господин Абаджиев, който й го е подарил чрез социалната мрежа Фейсбук. Произведението на поета е харесано от близо 2000 души и споделено от мнозина.

stih za Krisia

Предполага се, че човекът е също от Разград, тъй като освен лъчезарната Крисия Тодорова, е отлично запознат с "лекарствения комбинат" в града и Лудогорец, които също присъстват в стихотворението.

Със сигурност сладката Крисия е много щастлива от огромната любов и подкрепа, които получава ежедневно на страницата си в социалната мрежа, но това е най-малкото, което уникално същество като нея заслужава.

Продължавай да ни смайваш, малка Крисия! България те подкрепя във всичко!