Слави Трифонов и Христина трогнаха и коравите сърца!

Слави Трифонов е човекът, за когото в България се говори най-много - или е хубаво, или лошо, средно положение няма. А славата му на суров, строг и безкомпромисен мачо се носи навсякъде.

Малко са тези обаче, които знаят, че Слави Трифонов има голяма душа и които са се докоснали до нея. Една от щастливките е Христина - момиче на 14 години от Русе, чиято среща със Слави е трогателна и истинска.

Slavi-TrifonovХристина има проблеми с гръбнака, не може да ходи изправена и изпитва силни болки. Майка й обаче няма финансова възможност да отдели пари за операция на чедото си, защото сама трябва да се грижи за още две дечица.

Така един ден тя решава да се обърне към новините и да помоли добри хора за помощ. Става така пък, че точно в този момент Дългия гледа новините. Вижда трагедията на младото момиче, което се нуждае от 8000 лева и моментално ги предоставя - вади ги от собствения си джоб.

Така благодарение на Слави Трифонов Христина се оперира и е безкрайно щастлива, че вече може да живее като момичетата на своята възраст. Тя признава, че не е очаквала такава щедрост от никого, а добротата на Слави я е накарала да плаче от радост, пише в. "Всеки ден".

Това обаче не е всичко. Благодарни хора по форумите пишат за щедростта на Дългия, но и за неговата скромност. Слави Трифонов доказа, че знае истинската цена на доброто и благотворителността, която не търси пиар и разгласа, а единствено да помогне.