Неве разказва интересни подробности от живота си

Актрисата Невена Бозукова има две деца - голяма дъщеря Магдалина на 21 години вече, тя е плод на любовта й с актьора Мариан Бозуков, и осемгодишен син от Краси Ванков, припомня Kliuki.bg.

След като става майка за пръв път на 19 години, Невена и Мариан бързо разбират, че са били влюбени, но са твърде различни за да са заедно завинаги. Тогава студентка по актьорско майсторство, Неве няма възможност да съчетава ученето и отглеждането на дете като самотна майка. Когато щерка й е почти на годинка, тя решава да остави малката при родителите си. Така Магдалина расте в морската столица с баба и дядо до към петгодишна, а Неве разказва и пред "Story", че й е било много мъчно и трудно постоянно да пътува до Варна за всеки свободен почивен ден, за да се види с малката.

[caption id="attachment_314176" align="alignright" width="300"]Неве разказва за двете си деца Неве разказва за двете си деца[/caption]

По-късно, когато Неве вече живее постояно в София заедно с Магдалина, за да тръгне детето на училище, актрисата се запознава и обиква продуцента Краси Ванков. Те нямат брак, но са заедно вече 16 години, като разказват, че стабилната любов се крепи върху взаимно доверие и това да даваш свобода на другия, за бъде такъв - какъвто е, за да може всеки във връзката си свободно да изрази мнението или предпочитанията си. От тяхното съвместно съжителство се ражда малкият Никола.

Сега Неве казва, че се радва, че е родила Маги толкова рано, защото тя й е истински помощник в грижите за малкия днес. А самата Магдалина, която е чаровна като Неве, поддържа връзка и с баща си, и с Краси, който всъщност я е отгледал като свое дете.