Преслава изживява сама голямата си трагедия!

Една от любимите певици на българите - Преслава, е съкрушена от огромна мъка. Болката, която изживява певицата от личната си трагедия е голяма, а близките й се чудят как да я утешат.

Това обаче няма да е лесно, защото Преслава е нормална жена и като всяка друга изживява трагично момента, в който бъде изоставена пред олтара. Точно това се случи с нея - любимият й Жоро Бирмата я заряза месеци преди сватбата, която Преслава очакваше с нетърпение.

[caption id="attachment_317507" align="alignright" width="300"]Преслава Преслава никога не е обичала друг така, както Бирмата[/caption]

Краят на връзката между Преслава и Бирмата е факт, както е и факт това, че бизнесменът изобщо не си е направил труда да обясни на Преслава причината за неочакваното си и болезнено за нея решение. Той просто й е съобщил новината и я е помолил да се изнесе от дома му, където двамата живееха заедно повече от половин година, пише вестник "Всеки ден".

"Преслава е изключително зле. Приятелите й се опитват да я успокояват и да й внушат, че нищо особено не се е случило, но тя приема нещата като истинска трагедия. Жоро беше единственият мъж, когото Преслава е обичала от цялото си сърце. Знаем, че преди него тя винаги имаше проблеми с връзките и все не успяваше да се отдаде на 100 процента. И сега, когато най-сетне го направи и реши да създаде семейство, да има и деца, Бирмата я изхвърли от живота си като стара дрипа", разкриват приятели на Преслава.

Вече повече от седмица Преслава живее в родния си Пловдив. След като Бирмата я изгони от дома си, певицата се върна в стария си апартамент под тепетата и се опитва да преживее болката, но може би е още твърде рано за това.

Единственото, което утешава Преслава, е работата й, както и фактът, че с бившата й вече кандидат-свекърва продължават да се разбират чудесно и да се виждат на кафета и обяди. А и Преслава тайно се надява родителката на Бирмата да повлияе на решението му и двамата да се съберат отново. Дали?!...