Асен Блатечки буквално се подигра с Диляна Попова като не й отиде на свиждане!

Любовта между Асен Блатечки и родилката Диляна Попова явно е излетяла през комина, но заедно с нея си е отишло и елементарното човещко отношение и уважение. Това доказва поредният жесток удар, който Асен Блатечки нанесе на Диляна Попова като не се появи дни наред на свиждане в родилната клиника. Това разкриха папараци на агенция Пик, документирайки фактите в снимки.

Диляна Попова роди в неделя сутринта в болницата в кв. "Надежда", до която Асен Блатечки не се е и доближил - все още. Причина за неадекватното поведение на актьора е, че лекарите още не позволявали бебето да бъде показвано за свиждане. Затова при родилката Диляна Попова идвали единствено сестра й и тяхната майка.

[caption id="attachment_326308" align="alignright" width="297"]Асен Блатечки Асен Блатечки още не е бил на свиждане при Диляна, което е абсурдно[/caption]

Двете жени почти постоянно са в клиниката при Диляна Попова като са заснети от фотографите да мъкнат торби с храна и всички необходими неща за манекенката. И най-вече да са до нея в трудния момент, в който тя остава сама - без прегръдката и опората на човека, когото дари с наследника им Борил.

Това, което Асен Блатечки е направил до момента за Диляна Попова е да й подари бебешка количка като подаръкът минал едновременно за раждането и за рождения й ден. "Не сме виждали Асен Блатечки в клиниката досега. Странно е, че не е идвал, но вероятно не е в столицата. Иначе няма как да си обясним липсата му", коментирали пред медията лекари от клиниката и самите папараци.

Припомняме, че това не е първият удар, който Асен Блатечки нанесе на Диляна Попова дни след раждането на детето. Чаровникът заявил категорично на красавицата, че признава сина си Борил и ще се грижи за него като истински баща, но няма да живее заедно с нея и бебето.

[caption id="attachment_326309" align="aligncenter" width="300"]На свиждане при родилката ходят само сестра й и майка й На свиждане при родилката ходят само сестра й и майка й[/caption] [caption id="attachment_326310" align="aligncenter" width="300"]Сестрата на Диляна е неотлъчно до нея Сестрата на Диляна е неотлъчно до нея[/caption] [caption id="attachment_326311" align="aligncenter" width="300"]Добре е, че двете са толкова близки, но къде е таткото?!! Добре е, че двете са толкова близки, но къде е таткото?!![/caption]

Асен Блатечки се върна при съпругата и щерка си още през лятото, което бременната Диляна Попова прекара сама край морето, в компанията единствено на сестра си. Сегашната постъпка на Асен Блатечки обаче явно й идва в повече, тъй като хора от клиниката разкриват, че младата родителка изглеждала едновременно щастлива заради бебето си, но и страшно нещастна от болката, която Асен Блатечки й причинява.