Певецът не крие разочарованието си от постъпката на бившата си!

Екс любимият на поп фолк звездата Райна - Константин разказа фрапираща истина за поведението на бившата си. Той не скри разочарованието си от постъпката й и недоумява защо Пилето постъпва така.

Оказа се, че певицата го играе сърдита на Коцето и от доста време отказва да му вдига телефона. Последният път, когато той се опитал да се свърже с нея, било на рождения й ден. Искал да й понесе пожеланията си и да я чуе, но тя отново отказала да разговаря с него.

Коцето и съпругата му Надя дори нямали представа, че Райна е решила да участва в Биг Брадър ол Старс, а научили от телевизията.

raina_koceКоцето споделя, че не знае защо Райна се държи така с него и смята, че може би му е сърдита за нещо. Той обаче не крие тъгата си, защото още много държи на Райна, уважава я и иска тя да е щастлива.

Близки до двамата обаче коментират, че това е поредната тактика на Пилето. Райна упорито отказвала да си хване гадже, защото още обичала Константин и не можела да понася факта, че той вече принадлежи на друга.

Тя вярвала, че един ден любимият й ще се освести и отново ще се върне в прегръдките й.