Азис твърди, че не е бил абсолютно никога с жена, което е нелепо и смешно! Певецът се разгореши с Гентиана Халити пред камерата, което стана повод отново за размисъл дали харесва Азис и жени?!

Новият видеоклип на звездата Азис предизвика фурор с кадрите си, част от които обаче бяха премахнати от "Фен ТВ", тъй като са били доста горещи, научи Kliuki.bg. Във видеото към "Джанъм, джанъм" ромският певец се е награбил здраво с изкусителката Гентиана Халити. Двамата изглеждат така, сякаш и извън камерата има нещо между тях. Това обаче явно не е така, защото Азис коментира клипа и самата Гентиана, но лъжата му по-скоро избива на смях.

"Гентиана е прекрасна. Уникално красива е, но ако не бяха камерите, не знам какво да правя. Не съм свикнал с подобни неща, все пак никога не съм бил с жена." - казва Азис.

[caption id="attachment_336730" align="alignright" width="300"]Бил ли е Азис с Гентиана Халити и извън този видеоклип? Бил ли е Азис с Гентиана Халити и извън този видеоклип?[/caption]

Това, разбира се, изглежда твърде съмнително, тъй като певецът има дете. В днешно време един живот може да бъде създаден по много начини, но източници твърдят, че майката на щерка му е забременяла по ествествения начин. Освен това Азис напоследък е забелязван в доста близки отношения с различни жени. Самият той веднъж публикува във Фейбук снимка с него и хубавица в леглото.

"Васко крие отдавна, че го привличат и жени. Да, той предпочита мъже, но това не значи, че би отпратил една красива дама. А и в шоубизнеса добре се знае, че няма задръжки." - споделя приятел на ромския изпълнител.

Дали действително има нещо повече между Азис и Гентиана Халити, не е ясно. Лъжите на певеца, че не е бил с жена, обаче вече започват да идват в повече. Отдавна е известно, че дори и най-жественият мъж би могъл да попадне под обсега на жена, ако тя му пасне.