Андреа реши да чисти имидж, но по-скоро стана за смях!

Попфолк дивата Андреа не спира с нелепите си изпълнения. Макар да води безкрайно разюзден и нехристиянски живот, тя се прави на набожна.

Певицата пусна клипче от свое посещение на църква, за да се прави на добра. Не й се получи особено обаче, тъй като се видя от километри, че рядко стъпва на подобни места.

Андреа си сложи слънчевите очила още преди да е излязла от храма, което е изключително грозно и неуважително. Когато обаче по принцип не ходиш на църква, не си наясно какво трябва да правиш там.

Бившата на Кубрат Пулев живее доста разкрепостено, но това не й пречи да се прави на религиозна. В последните 15 години тя обикаля нощните клубове, където се налива до зори, а на всичкото отгоре се говори, че и нерядко е забърсвала по някой друг младеж.

Андреа постоянно публикува свои разголени снимки в социалните мрежи. Тя най-редовно си показва задницата и гърдите, но иначе е набожна и вярваща.

Такава жена може да е всичко друго, но не и праведна. Предбрачният секс за нея е единственият секс, защото не се е омъжвала никога, но това не й пречи на креватните изпълнения.