Преди два дни съпругата на Род Стюарт навърши 49 години и реши, че пандемията няма как да застраши партито за рождения й ден.

А именно: Пени Ланкастър събра близки приятели и роднини на официална вечеря в Лас Вегас, където присъстваше и 75-годишният й съпруг Род Стюарт, естествено. Да, партито бе луксозно, забавно, с много подаръци и... напълно против всички препоръки и изисквания в условията на пандемия.

[caption id="attachment_441666" align="aligncenter" width="300"]Не всички спазват карантина. Вижте повече тук. Те са с 25 години разлика, но са заедно отдавна и вече се познават достатъчно добре, щастлива двойка знаменитости[/caption]

По-интересно е какво направи Пени след приключване на купона обаче. Тя и съпругът й Род се прибраха и се само изолираха под карантина.

„Благодаря на всичките ни приятели, които дойдоха, за да отпразнуваме рождания ми ден в едни безпрецедентни времена. И въприки че това може би ще е едно от последните ни събирания за доста време напред, нека се помолим за това да сме здрави и на сигурно място“, написа Ланкастър в социалните мрежи, споделяйки и снимка от събитието.

Източник Сп. Ева