Най-сетне облаците се разсеяха и истината излезе наяве!

Любимката на българската публика е потресена от от дън душа. Изпълнителката на „Лудата дойде” сякаш в хитовото си парче предрича ставащото с нея. Нейната колежка отмъкна под носа й новата половинка на Преси. Мъжът на сърцето й пожелал да „отскочи” до Дубай предколедно не с нея, а с друга чалга изпълнителка – Ивена.

Родената в Добрич хитова певица премисляла по женски да наругае съперницата си, но все пак се въздържала. По коридорите на звукозаписното студио двете се разминавала със съскащо мълчание и подмятайки си студени погледи. Това обаче щяло да изтласка на върха двете диви и да предизвика неимоверен медиен и обществен интерес към тях, категорични са техни колежки.

Преди време Преслава беше интимна с Жоро Главата и после с Бирмата. След като скъса и с двамата, емоционалното й състояние я превърна от пухкавелка в кожа и кости. Което съвсем изненада феновете й. Но чалга певицата категорично отрича новата й визия да е заради поредната любов в живота й.

preslavaСпоред думите на Преслава, тя е свалила доста килограми от себе си единствено от уважение към феновете си и желанието на всяка жена да изглежда перфектно.

Близки до нея обаче са категорични, че това е лъжа. За болката, която мори Преслава, лек няма. Единствената надежда е времето, което да излекува разбитото й сърце. Едва тогава тя ще се възстанови и физически, убедени са източници близки до обкръжението й.

Доколкото до факта, че колежка се опитва да отмъкне новото й попадение, а няма да се размине току-така. Това твърдят близки, запознати с нейния характер. Фолк дивата ще си „излее” чувствата най-вероятно в поредния злобен текст, адресиран към съперницата си.