Приказната Нели Атанасова и любимият й Александър Сано се ожениха на плажа!

Най-сетне дълго чаканата сватба на прекрасната Нели Атанасова и благоверният й Александър Сано вече е факт. Двамата се венчаха тайно на плажа в луксозния "Оазис" като съобщиха за точната дата и час само на най-близките си хора.

[caption id="attachment_324342" align="alignright" width="300"]Нели Атанасова Нели Атанасова и Александър Сано вече са официално женени[/caption]

Нели Атанасова и Александър Сано държаха сватбата си в тайна от медиите, но издайникът на събитието бе партньорът на Нели Атанасова от "Денсинг старс" Атанас Месечков, видя Kliuki.bg.

Красивата сватба на Нели Атанасова и Александър Сано бе уважена от близките и най-добрите им приятели, сред които изпъкнаха Атанас Месечков, Мон Дьо, стилистът на Андреа - Вили и щерката на екс кмета на столицата Стефан Софиянски - Ива Софиянска.

Между другото, Ива Софиянска пристигна на сватбата на Нели Атанасова и Александър Сано направо от сватбата на своята сестра, която бе ден по-рано в Созопол. Явно на Ива Софиянска тази година й върви на щастливи сватбени събития.

[caption id="attachment_324343" align="aligncenter" width="300"]Нели Атанасова щастлива и красива булка Нели Атанасова щастлива и красива булка[/caption] [caption id="attachment_324344" align="aligncenter" width="300"]Атанас Месечков на сватбата на Нели и Сано Атанас Месечков на сватбата на Нели и Сано[/caption]

Младоженците Нели Атанасова и Александър Сано получиха много скъпи подаръци и двойно повече пожелания и честитки. Към момента не се знае каква дестинация са избрали двамата за медения си месец, но ще заведат там и двете си деца - щерката Ава и сина си Иво.

[caption id="attachment_324345" align="aligncenter" width="168"]Щастливо женени Щастливо женени[/caption]

Припомняме, че Нели Атанасова и Александър Сано са неразделни дълги години, но все не откриваха време да сключат брак. Тази година обаче Сано официално обяви пред медиите, че е предложил брак на Нели Атанасова и смята да я направи своя съпруга.

[caption id="attachment_324346" align="aligncenter" width="300"]Плажната сватба очарова гостите Плажната сватба очарова гостите[/caption]

Нели Атанасова, разбира се, приела предложението му с охота, но до последно двамата не искаха да споделят кога ще се състои тържеството, за да не се превърне в магнит за медии и папараци. Ето, че Нели Атанасова и Александър Сано накрая са истинско семейство, а ние им пожелаваме цялата любов и щастие на света. Честито!