Щерката на Стефан Янев ще се венчае за любимия си!

Генерал Стефан Янев ще има солиден повод да почерпи, защото най-после ще омъжи своята Екатерина. Дъщеря му е сгодена от цели шест лета, но досега до бракосъчетание не се стигна. Тя и половинката й имат малка щерка, която разбира се, ще им е шаферка и вече постоянно питала кога ще дойде празникът.

Е, празникът им се забави поради много причини, разкриха близки до семейството. Най-вече пандемията осуетила плановете им, защото двамата искали не просто подпис, а наистина голяма и весела сватба. Сега ще направят мечтаното тържество вероятно в Банско, където и генерал Янев има личен имот.

"Всяко зло си е за добро в един момент. Така поне осъзнахме, че сме наистина един за друг. Имахме цялото време на света, за да видим можем ли да живеем, да битуваме заедно. И сме по-уверени, че взимаме доброто решение. А и малката ще се радва, което ни прави още по-сигурни, че сме избрали верния момент", споделяла Екатерина пред приятелки.

Дъщерята на Янев работи в Булгаргаз, където взима солидната заплата от 3 бона. А мъжът й е барман, известен при това, който редовно обикаля по турнири и се връща с награди за майсторството си с коктейлите и чашките.