Да си неземно хубав, понякога не е достатъчно!

Всяка жена още докато ходи "права под масата", си мечтая един ден да се превърне в принцеса. Красотата е стремеж на дамите от 5 до 105 години, но за сетен път се оказа, че едната хубост далеч не е достатъчна.

Пример за това даде невероятната и чаровна моделка Венета Харизанова, която бе призната и за най-красивата родна булка на сватбата й с любимия Емил. Двамата живяла дълго заедно, след което сключиха брак. Постъпка, доказваща, че решението им е обмислено и са готови за семейство.

Но какво семейство е това без деца?! Хиляди българи и предимно българки се разгневиха жестоко на нежеланието на Венета да забременее и да се сдобие с рожба. Моделката се плаши от раждането като дявол от Светия и дори не иска да помисли за това.

veneta_bulkaПред приятели Харизанова споделяла често, че изпитва почти фобия към бременността, въпреки че обича да си играе и да закача малчуганите. Когато, разбира се, те са чужди.

Запознати пък са убедени, че Венета не иска дете, само за да не развали фигурата, за която се бори толкова дълго.

За родителите у нас обаче, това не е повод и причина за подобен егоизъм и много от тях директно изразиха възмущението си към хубавицата в социалните мрежи и форуми.