Красавицата от Пловдив проговори съвсем открито

Николета Лозанова или госпожа Божинова - името на пловдивчанката е в устите на българите от години. Едни я обичат, други я мразят, но важното е, че никой не остава индиферентен към нея. Нейното оръжие, но и проклятие е красотата и тя го знае твърде добре. Днес Николета без каквото и да било чувство на превъзходство, разкри тайната си за хубост.

Тя за енти път увери, че прекрасните устни, които има, не са дело на пластичен хирург, а на самата природа, като за доказателство постна снимка на малката Никол във Фейсбук. Там отлично личи, че сладкото момиченце е наследило същите красиви устни като на родителката си.

nikoleta"Никол е най-голямото ми и неопровержимо доказателство", пише Николета, но и разкри една хитрост, с която всяка мацка може да постигне ако не нейните, то поне свои, но задоволителни резултати за красиви устни.

Това, което съветва НиЛо, е преди да нанесем червилото, да очертаем устните си с мек, перлено бял молив, а след това с пръсти да разнесем по контура и малко от червилото. Когато всичко е изпълнено, мацваме една вертикална линия гланц в средата на долната устна и поглеждаме в огледалото - разликата е само оптична, но ще ни остави доволни.